Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fotbalist de 24 de ani a fost înjunghiat mortal în inimă, în Spania. Mesajul transmis de Real Madrid

Paco Naval, un fotbalist în vârstă de 24 de ani din Spania, legitimat la Chipiona CF, a fost înjunghiat mortal de un tânăr, în urma unei dispute. Reprezentanții clubului Real Madrid au transmis un mesaj pe Twitter în memoria jucătorului.

Tragedia a avut loc sâmbătă după-amiază, pe o stradă din orașul Cádiz. Fotbalistul a fost transportat de urgență la spital, însă din cauza rănilor grave a fost dus cu elicopterul la o altă unitate medicală. Acolo, Paco Naval a murit în dimineața zilei de duminică, potrivit mundodeportivo.com. 

Conform autorităților, fotbalistul a fost înjunghiat în inimă cu un cuțit. Atacatorul ar fi un tânăr în vârstă de 20 de ani.

„O nenorocire care ne-a șocat pe toți și care ne întristează profund, era un tânăr foarte apreciat, avea toată viața în față”, a fost mesajul publicat duminică, pe Facebook, de Consiliul Local al municipiului Chipiona.

Și reprezentanții clubului Real Madrid au transmis un mesaj în memoria fotbalistului: „Regretăm profund moartea lui Paco Naval. Condoleanțe și multă putere familiei, clubului, colegilor și celor dragi. Odihnească-se în pace!”.

Suspectul a fost arestat și așteaptă dispoziția judecătorească. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult