Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fost ostatic ISIS, care și-a petrecut 5 ani în captivitate, își caută fratele. VIDEO

Un fotograf, care a fost ținut în captivitate de către jihadiștii ISIS, își caută fratele de care nu mai știe nimic din anul 2013.

Fotograful Mohamed Nour a fost luat în captivitate, în anul 2012, de către jihadiștii ISIS pe când aceștia controlau orașul sirian, Raqqa, scrie BBC.

Bărbatul mărturisește că a fost ținut într-o închisoare subterană până a fost eliberat de forțele militare siriene, cu sprijinul comunității internaționale, care au reimpus controlul asupra orașului Raqqa.

Proaspăt eliberat, fotograful este decis să-și revadă fratele de care nu mai știe absolut nimic de 5 ani.

Citește și
soldat trupele SAS
Un soldat al forțelor speciale britanice a decapitat un jihadist, după ce a rămas fără gloanțe

Amer a avut o altă soartă față de cea a fratelui său, iar acum trăiește în Germania. Bărbatul își caută cu disperare fratele, încă din momentul dispariției sale. Jurnaliștii BBC au luat legătura cu el pe Skype și i-au povestit despre capturarea fratelui său.

Amer le-a povesit că a răsfoit sute de documente pentru a afla indicii despre starea fratelui său. A căutat prin sute de condamnări la moarte pentru a vedea dacă vreuna îi era adresată fratelui său.

Dat fiind faptul că informațiile erau extrem de limitate, Amer a continuat să spere că fratele său este în viață și că se vor reîntâlni cândva.

După aflarea veștii că Mohamed este în viață, cei doi speră să se revadă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult