Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cuplu și-a numit fiica după o companie care furnizează internet pentru a avea WiFi gratuit timp de 18 ani

Un cuplu i-a pus numele copilului după o companie care furnizează internet, pentru a avea acces gratuit timp de 18 ani la net, scrie LadBible.

Un cuplu a dezvăluit motivul din spatele deciziei lor neobişnuite în ceea ce priveşte numele bebeluşului.

Furnizorul de internet elveţian Twifi a promovat o ofertă pe site-ul său web, prin care îşi arată disponibilitatea de a le da acces gratis clienţilor la internet, dacă îşi vor numi copilul după numele companiei.

"Încărcaţi pur şi simplu o fotografie a certificatului de naştere al copilului dumneavoastră. După verificare, Twifi vă va oferi 18 ani de internet gratuit", se arată în anunţul companiei.

Un cuplu anonim a decis să îşi numească fetiţa Twifia. Părinţii l-au folosit ca pe al doilea prenume şi spun că banii economisiţi de pe internet vor intra într-un cont al copilului lor.

Citește și
coronavirus, spital, covid
Medic din Cluj: primul caz de Covid-19 și gripă la aceeaşi persoană. Autoritățile nu confirmă

Potrivit Kidspot cuplul speră că economiile să o ajute pe Twifia atunci când va fi majoră.

"Cu cât mă gândeam mai mult la asta, cu atât numele devenea mai unic pentru mine şi atunci totul a căpătat farmec", a spus tatăl fetei.

"Pentru mine, numele Twifia reprezintă şi legătura în acest context. Pentru o legătură eternă. Există nume mult mai rele, iar cu cât spuneam mai des Twifia, cu atât mi se părea că sună mai tare numele", a spus şi mama fetei.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult