Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cuplu cere bani pentru a merge în vacanță în Africa. ”O slujbă nu este o opțiune”. FOTO

Doi soți au fost aspru criticați, după ce au organizat o strângere de fonduri pentru a-și putea plăti excursia de 9.000 de lire în Africa.

Catalin Onc și Elena Engelhardt trăiesc în casa mamei băiatului și s-au gândit să organizeze în mediul online o strângere de fonduri pentru a putea pleca în excursie în Africa. Acolo, spun ei, ar fi vrut să vorbească despre problemele mentale.

Vedeți în galeria foto a acestui articol cum arată cei doi tineri!

Astfel, mulți oameni au considerat total nepotrivit să doneze bani ca ei să poată merge într-o excursie cu bicicleta din Germania în Africa.

Cei doi au spus că o slujbă nu ar fi cea mai bună variantă pentru ei, fiindcă nu au prea multe calificări. „Unii ne vor spune să ne găsim un loc de muncă, la fel ca toată lumea și să nu mai cerșim. Am putea fi modele și astfel să facem bani ușor, dar noi nu vrem să facem reclamă pentru diverse firme. Deci o slujbă nu este o opțiune”, au spus cei doi, potrivit Metro

Citește și
Horoscop 8 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 11 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii se pot căsători și pot deveni părinți

„Mama ne finanțează acum, are două slujbe. Noi nu i-am cerut bani, însă îi place să știe că poate să ajute”, a spus Catalin.

Ulterior, cei doi au fost aspru criticați de internauți, care spun că nu văd niciun motiv pentru care ar trebui să le dea bani. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult