Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un craniu de Tyrannosaurus Rex care poartă urmele unei lupte urâte cu un alt dinozaur va fi scos la licitație luna viitoare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dacă aveți câteva milioane bune de dolari și loc suficient în locuință, puteți să faceți o achiziție mare și la propriu, și la figurat, înaintea sărbătorilor de iarnă.

Un craniu de Tyrannosaurus Rex care poartă urmele unei lupte urâte cu un alt dinozaur va fi scos la licitație luna viitoare

Un craniu de Tyrannosaurus Rex, care poartă urmele unei lupte urâte cu un alt dinozaur, va fi scos la licitație luna viitoare, la New York.

Oficialii casei de licitații Sotheby's se așteaptă să obțină 15 milioane de dolari sau chiar mai mult pentru inedita fosilă.

Craniul a fost excavat în statul american Dakota de Sud în urmă cu doi ani și urmează să fie scos la licitație de proprietarul lui, care preferă să rămână anonim.

Dinozaurul a fost botezat deja Maximus și, chiar dacă nu se știe ce s-a întâmplat cu restul scheletului, faptul că doar craniul este disponibil nu reprezintă o problemă.

Citește și
dinozaur - 10
Seceta a scos la iveală urme de dinozaur, vechi de circa 113 milioane de ani. VIDEO ȘI GALERIE FOTO

Organizatorii licitației spun că este mult mai ușor pentru un pasionat de dinozauri să găsească un loc în casă unde să expună craniul, decât dacă ar fi avut la dispoziție întregul schelet al uriașului animal.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult