Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil de doi ani și-a ucis mama cu un glonț în cap, în timpul unei discuții pe Zoom. Tatăl a fost arestat

Un copil în vârstă de doi ani şi-a ucis mama, care asista la o reuniune pe Zoom, prin împuşcare cu un glonţ în cap, iar tatăl copilului a fost arestat, în Florida, sub acuzaţia că şi-a lăsat arma la îndemâna copilului.

Veondre Avery, în vârstă de 22 de ani, acuzat de omor prin neglijenţă şi de faptul să nu şi-a depozitat în în mod securizat arma de foc, a fost plasat în detenţie, au anunţat poliţia şi un procuror.

Cu arma sa - pe care a pus-o încărcată şi fără siguranţa trasă într-un rucsac Paw Patrol, o serie televizată pentru copii - a ucis-o copilul pe Shamaya Lynn acasă, la 11 august, cu un singur glonţ, în timp ce tânăra, în vârstă de 21 de ani, se afla într-o reuniune pe Zoom, scrie news.ro.

„Una dintre fete a leşinat, sângera. Camera sa este pornită, bebeluşul plânge în fundul camerei”, a declarat una dintre colegele lui Shamaya Lynn operatorului de servicii de securitate, potrivit unei înregistrări a apelului telefonic, făcută publică de către poliţie şi transcrisă de către ziarul Orlando Sentinel.

Veondre Avery, care nu era prezent în timpul acestui accident, a contactat, la rândul său, securtatea, la întoarcerea acasă, rugându-i pe agenţi „să se grăbească”, potrivit Orlando Sentinel.

Citește și
baiat
FOTO Un copil de trei ani a reușit să supraviețuiască într-o pădure timp de câteva zile, după ce a dispărut de acasă

Agenţi de poliţie trimişi la faţa locului au descoperit atunci că Veondre Avery încerca să-şi reanime soţia în apartamentul din Altamonte Springs, un oraş situat la nord de Orlando, în Florida.

Însă moartea a fost pronunţată la scurt timp după aceea de către ambulanţieri.

Data procesului nu a fost încă stabilită, precizează într-un comunicat procurorul Dan Faggard.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult