Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil de 11 ani a condus peste 300 de kilometri. Unde încerca să ajungă

Un băiat de 11 ani a fost găsit de polițiști după ce a condus peste 300 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care îl cunoscuse pe internet.

Copilul a luat mașina fratelui său și a traversat tot statul Carolina de Nord. Băiatul a plecat din orașul Simpsonville și a condus aproximativ 3 ore și jumătate, până a ajuns în Charleston, în jurul orei locale 00.30, potrivit New York Post.

Băiatul folosea o aplicație pe tabletă care să îl ghideze până la destinație, însă s-a rătăcit după ce a pierdut semnalul GPS. Acesta a fost descoperit de autorități după ce s-a oprit într-o parcare, chiar lângă o mașină a poliției.

"Copilul a condus 3 ore și jumătate de unul singur, noaptea, pe autostradă. Vă puteți imagina?", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Charles Francis.

Polițiștii precizează că băiatul plecase să se întâlnească cu un bărbat pe care îl cunoscuse prin intermediul aplicației Snapchat.

Citește și
vaslui, accident, copil 12 an
Un copil de 12 ani a condus o mașină cu volan pe dreapta. Tragedia oribilă care a urmat

Autoritățile l-au contactat pe tatăl și pe fratele copilului, care se pregăteau să îl dea dispărut. Cei doi au plecat către Charlestone imediat cum au aflat unde se află băiețelul, pentru a-l aduce înapoi acasă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult