Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil a devenit erou la 7 ani, după ce și-a salvat sora din incendiul care a cuprins casa familiei sale

Un băiat de 7 ani pe nume Eli și-a salvat sora, sărind în camera ei printr-o fereastră, după ce un incendiu a mistuit casa familiei sale.

În timpul nopții, familia a fost trezită de mirosul puternic de fum. În câteva minute, casa familiei era în flăcări, iar Erin Davidson, în vârstă de aproape 2 ani, a rămas blocată în camera ei, potrivit CNN.

În timp ce cuplul a reușit să-i scoată pe ceilalți doi copii din casă, dormitorul lui Erin a fost cuprins de flăcări.

„Fumul era atât de gros, încât nu puteam ajunge la ea. Am ieșit afară să ajungem la ea de la fereastră, dar nu era nimic pe care să stau eu ca să ajung acolo, așa că l-am ridicat pe Eli, care a intrat pe fereastră și a putut să o ridice din pătuțul ei. Nu am putea fi mai mândri de Eli. A făcut ceva ce un bărbat adult nu ar face”, a povestit tatăl copiilor.

„Am crezut că nu o pot face, dar apoi am spus: „Am luat-o, tată ". M-am speriat, dar nu voiam să moară sora mea”, a povestit băiatul, care a devenit un erou.

Citește și
”Tati e plecat într-o gardă mai lungă”. Mărturia emoționantă a soției lui Cătălin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamț
Soţia medicului erou Cătălin Denciu: ''Nu cred că ar fi supraviețuit la noi, Belgia e șansa lui la viață''

„Am pierdut tot ce am avut vreodată. Întreaga noastră viață a fost în acea casă. Cele trei mașini ale noastre au fost, de asemenea, avariate în incendiu. Este devastator. Nu avem nimic", a mai spus tatăl copiilor.

În urma tragediei, mai multe persoane s-au mobilizat pentru o strângere de fonduri, cu scopul de a ajuta familia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult