Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cântăreț a murit la câteva ore după ce a făcut nunta: În loc să ne uităm la poze, aleg haine în care să îmi îngrop soțul

Un cântăreț american de muzică country, Jake Flint,  a murit la doar câteva ore după nuntă. El avea 37 de ani.

Artistul a murit în timpul somnului și deocamdată nu cunoaște cauza decesului, după cum a anunțat reprezentantul său, citat de People.

Și fostul său manager, Brenda Cline, a confirmat decesul. Ea a precizat că decesul artistului s-a produs cu puțin timp înainte ca acesta sa revină la turneu, lucru programat pentru 2 decembrie.

"Cel mai amuzant, mai hilar, cel mai muncitor și dedicat artist cu care am lucrat vreodată în cariera mea. Eram pe punctul de a începe o afacere împreună, după ce el și Brenda (soția artistului – n.red.) s-au căsătorit, ceea ce a fost ieri. Da, ieri", a scris ea în ziua morții artistului.

"Ar fi trebuit să ne uităm la fotografiile de nuntă, dar în schimb trebuie să aleg haine în care să-mi îngrop soțul. Oamenii nu ar trebui să simtă atât de multă durere. Inima mea e bucăți. Nu pot suporta mult mai mult. Am nevoie de el aici", a scris Brenda, soția artistului, pe Facebook. 

Citește și
Suporteri
Un suporter galez a murit în Qatar. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Iată câteva imagini de la nunta lor:  

Jake Flint a început să cânte după ce tatăl său, diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică și-a rugat prietenii șă îi învețe fiul să cânte la chitară, ca să compenseze faptul că nu se poate juca cu băiatul său.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult