Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat și-a aruncat soția de la etaj pentru că nu l-a așteptat cu mâncarea pe masă. Cum au găsit-o polițiștii pe femeie

Un bărbat în vârstă de 40 de ani este judecat pentru tentativă de omor. El și-ar fi aruncat soția pe fereastra dormitorului de la ultimul etaj al unui bloc de apartamente din Bad Zwischenahn, Saxonia inferioară.

Bărbatul consumase băuturi alcoolice în noaptea crimei. Când a ajuns acasă, soția lui dormea deja, potrivit Bild. El s-a enervat când a constatat că femeia nu l-a așteptat cu cina pregătită și au început să se certe. La un moment dat, bărbatul a lovit-o pe soția sa cu o statuetă masivă ce îl întruchipa pe Buddha, atât de tare încât aceasta s-a făcut bucăți.

Rănită, femeia a fugit la fereastra dormitorului pentru a căuta o cale scăpare. Soțul ei a urmat-o, a prins-o de picioare și a aruncat-o pe fereastră.

Victima a căzut în gol aproape patru metri.

Ulterior, bărbatul a coborât în fața clădirii pentru a vedea ce s-a întâmplat cu soția lui. După ce a observat că femeia trăia, a apucat-o de păr și a târât-o până în apartamentul lor.

Citește și
SMURD
O femeie din Dorohoi s-a aruncat pe geam, din dragoste. Își părăsea soțul marinar pentru iubit

Polițiștii, anunțați de vecini, au sosit la scurt timp și l-au arestat pe bărbat, salvând-o pe victimă.

Potrivit anchetatorilor, chestiunea vinovăției nu poate fi negociată, iar procurorii cer ca bărbatul să fie închis o lungă perioadă de timp.

Procesul este în desfășurare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult