Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat s-a împușcat în fața Casei Albe. Secret Service: ”Există o singură victimă”

Un bărbat s-a împușcat în fața Casei Albe, sâmbătă, au confirmat pentru CNN surse avizate.

”Personalul Secret Service a luat la cunoștință că o persoană s-ar fi împușcat singură lângă bariera din partea de nord a Casei Albe”, este mesajul postat pe Twitter de Secret Sevice.

Președintele Donald Trump și soția lui Melania se află, în acest week-end, la reședința lui din Mar-a-Lago din Florida. Cei doi urmează să se întoarcă la Casa Albă în cursul zilei de duminică.

"Am fost înștiințați în legătură cu incidentul", a declarat secretarul adjunct cu presa, Hogan Gidley. "Președintele a fost informat. Vă rog să vă adresați Secret Service pentru mai multe informații".

Secret Service a publicat o actualizare a situației după câteva momente: "Nu au fost raportate alte persoane rănite în legătură cu incidentul".

Cathy Milhoan, purtătorul de cuvânt al Secret Service, a spus că incidentul a avut loc lângă gardul din partea de nord, victima a suferit o singură rană și personalul Secret Service nu a tras niciun foc.

Nu au fost furnizate deloc informații despre starea victimei, bărbatul fiind preluat de un echipaj medical.

Agenția a menționat că traficul pietonal și autol din jurul Casei Albe a fost afectat de incident.

Incidentele survenite în apropierea Casei Albe nu sunt rare. Cel mai recent a fost pe 23 februarie, când un individ a pătruns cu un vehicul într-o barieră de protecţie, fără să reuşească să treacă mai departe.  

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult