Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Scoția și-a găsit portofelul pierdut după 20 de ani. Surpriza pe care a avut-o când l-a deschis

Un designer grafic și-a găsit portofelul pe care l-a pierdut acum 20 de ani – întâmplarea face că a fost găsit în fața aceluiași pub unde l-a pierdut, scrie DailyMail.

Ryan Seymour, din Lochgelly, Fife, Scoția și-a găsit portofelul îmreună cu toate cardurile sale bancare și cartea de identitate încă în interior.

Tânărul de 37 de ani vizitase pubul din Dunfermline în 2001, pentru a petrecere cu prietenii săi când a pierdut portofelul - cu 60 de lire sterline în interior.

Ryan a fost șocat când a fost contactat de polițiști pe Facebook în aprilie anul acesta pentru a-l informa că i-a fost găsit portofelul, deși banii au fost furați.

Portofelul personalizat fusese predat la poliție de un trecător care îl văzuse într-un tufiș.

Citește și
coronavirus
Variantele de COVID-19, denumite cu litere grecești. Cum arată noul sistem introdus de OMS

Ryan a postat pe rețelele de socializare imaginile cu portofelul pierdut. În una dintre ele se poate observa o versiune mai tânără a lui în cartea de identitate.

El a distribuit sâmbătă imagini cu portofelul uzat pe Twitter, scriind: „Ei bine doamnelor și domnișoarelor. Poate vă amintiți acum câteva săptămâni că poliția a luat legătura cu mine pentru a mă informa că portofelul meu a fost găsit după 20 de ani. Bine. Aici este*'

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult