Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a ținut cadavrul tatălui său, înfășurat într-o pătură, timp de un an și trei luni, pentru a-i încasa pensia

Trupul lui Antonio Caracciolo, un bărbat în vârstă de 84 de ani, a fost găsit într-o stare avansată de putrefacție, în casa sa din Corigliano d’Otranto, provincia Lecce (Puglia).

Nu se mai știa nimic despre el de mai bine de un an și trei luni, așa că vecinii au alertat carabinierii. În tot acest timp, fiul său ar fi continuat să-i încaseze pensia tatălui său.

Vecinii au alertat carabinierii, pentru că și-au dat seama că este ceva în neregulă cu bărbatul. Fiul său ar fi spun de nenumărate ori că bătrânul s-ar afla în Elveția, scrie La Repubblica, citată de Rotalianul.

„Nu l-am mai văzut prin sat din decembrie 2021. Nu se mai auzea niciun zgomot din locuința lui”, a spus un vecin.

După ce bătrânul a murit, fiul său i-ar fi înfășurat trupul într-o pătură și, apoi, l-a înconjurat de ventilatoare pentru a dispersa mirosul urât.

Citește și
Kristin Smart
Misterul crimei fără cadavru care a ținut SUA pe jar timp de trei decenii. Ce s-a întâmplat cu presupusul criminal
Cum s-a aflat de grozăvia fiului său

Grozăvia sinistră a fost descoperită, după ce carabinierii au încercat să ia legătura cu bărbatul mort, pentru a sesiza căderea unor bucăți de tencuială de pe fațada locuinței sale. Însă fiul acestuia a continuat să mintă despre locul unde s-ar fi aflat tatăl său. Așa că, polițiștii au început să facă cercetări și au contactat rudele din Elveția ale bărbatului, însă nici acestea nu știau nimic despre bătrân.

Situația a devenit și mai alarmantă și a pus autoritățile pe gânduri atunci când s-a aflat că fiul acestuia, în vârstă de 56 de ani, a continuat să-i încaseze pensia, timp de un an și trei luni de la moartea tatălui său.

Nici în prezent nu se știe exact care a fost cauza și data la care a murit bărbatul, însă o autopsie amănunțită ar putea stabili asta.

Fiul bătrânului este acum cercetat pentru că a ascuns cadavrul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult