Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost taxat de Uber cu 18.000 de dolari canadieni pentru o cursă de 8 kilometri

Un bărbat din Toronto a fost taxat de Uber, vineri, cu 18.000 de dolari canadieni pentru o călătorie de 8 kilometri care ar fi trebuit să coste în jur de 10 de dolari, în urma unei erori.

Un utilizator pe nume votethehish a publicat pe Instagram notificarea pentru plată reprezentând suma de 18.518 de dolari canadieni, respectiv 14.412 de dolari americani, potrivit Agerpres.

Potrivit prietenei utilizatorului votethehish, Emily Kannard, Uber a declarat iniţial că nu va accepta restituirea sumei. Însă Kannard a publicat notificarea de plată pe Twitter şi a captat atenţia mai multor persoane şi instituţii, inclusiv pe cea a site-ului de ştiri The Comeback şi a publicaţiei Slate.

Ulterior, Uber a recunoscut că la mijloc se află o greşeală. ''În acest caz s-a produs o eroare şi s-a rezolvat'', a anunţat compania.

''Am oferit o restituire integrală sumei către acest călător şi ne-am cerut scuze pentru această experienţă. Avem instituite metode de garantare pentru prevenirea unor astfel de evenimente şi facem eforturi să înţelegem cum s-a produs acest eveniment'', se menţionează în răspunsul Uber, conform sursei citate.

Citește și
Cristian Busoi
PNL București: Interzicerea Uber ascunde interese mari ale unui grup de apropiaţi ai primarului Firea

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult