Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost prins în timp ce încerca să-și înece cei doi copii mici. Ce a urmat

Un bărbat a fost prins în flagrant de polițiști în timp ce încerca să-și înece cei doi copii mici, pe o plajă din Connecticut. Oamenii legii au reușit să-i salveze pe cei mici, iar deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care tatăl a vrut să-i omoare.  

Un tată a fost oprit de poliție în timp ce încerca să-și înece cei doi copii mici pe o plajă din SUA, scrie Sky News. Un ofițer se afla în patrulare prin orașul West Haven, Connecticut, când a văzut sâmbătă un SUV Nissan parcat pe plajă.

Polițistul s-a apropiat de mașină și a auzit „țipete puternice care veneau din apă”, a adăugat biroul local de poliție. Ofițerul a mers spre sursa strigătelor, iar la un moment dat a devenit ”evident că un bărbat adult și doi copii mici erau în apă”.

„Pe măsură ce ofițerul a intrat în apă, bărbatul a continuat să se îndepărteze cu copiii, în timp ce striga la polițist să se dea înapoi”, a adăugat sursa citată.

A fost nevoie de mai mulți polițiști pentru ca cei doi copii să poată fi smulși din mâinile tatălui ucigaș

Poliția a spus că a devenit „evident în acest moment” că bărbatul „își îneacă copiii în mod deliberat”. Ofițerii care au răspuns la apel au ajuns să se afle la aproximativ 100 de metri de mal în timp ce s-au apropiat de bărbat și de copii.

Citește și
Un polițist spaniol s-a aruncat în apă pentru a salva viața unui copil migrant care se îneca
Un polițist spaniol s-a aruncat în apă pentru a salva viața unui copil migrant care se îneca

Un polițist a reușit să ajungă la copii și să-i scoată din mâinile bărbatului, iar alți ofițeri i-au ajutat să ajungă la mal. Copiii au fost duși de urgență la spital, unde au rămas sâmbătă la terapie intensivă. Tatăl care încerca să-i omoare a fost arestat.

„Fără îndoială că răspunsul rapid al ofițerilor noștri de patrulare a salvat viețile acestor copii”, a transmisul poliția, care încearcă acum să afle ce s-a întâmplat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult