Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un avion s-a prăbușit pe o autostradă din Kuala Lumpur. Bilanțul victimelor | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un avion cu opt oameni la bord s-a prăbușit pe o autostradă din capitala malaeziană Kuala Lumpur.

Se crede că cel puțin 10 persoane și-ar pierdut viața în urma acestui tragic eveniment. Aeronava privată, un Beechcraft Model 390 (Premier 1), s-a prăbușit în apropiere de Elmina, în Shah Alam, în cursul zilei de joi (17 august), și trasnporta șase pasageri și doi membri ai echipajului. Celelalte victime, una care conducea o mașină, iar cealaltă o motocicletă, au fost ucise la sol, în urma impactului.

Aeronava  a plecat de pe Aeroportul Internațional Langkawi la ora locală 14:08 către Aeroportul Sultan Abdul Aziz Shah.

Avionul a luat legătura cu Turnul de control al traficului aerian din Subang la ora 14:47, iar autorizația de aterizare a fost acordată la ora 14:48.

La ora 14:51, Turnul de control al traficului aerian din Subang a observat fum provenind de la locul prăbușirii, dar aeronava nu a efectuat niciun apel de urgență.

Citește și
politie franta general
Trei persoane au murit la bordul unui avion care s-a prăbușit în Franța. Aeronava era pilotată de un cunoscut jurnalist VIDEO

Centrul de coordonare a salvării aeronautice din Kuala Lumpur (KL ARCC) a fost activat pentru a coordona misiunea de căutare și salvare.

Mohd Iqbal Ibrahim, șeful poliției districtului Shah Alam, a confirmat pentru mai multe instituții media incidentul și a declarat că și poliția a fost trimisă la fața locului, potrivit Yahoo News.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult