Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un avion de pasageri a lovit zidul înconjurător la decolarea de pe un aeroport, în India

Un dezastru a fost evitat după ce un avion de pasageri al companiei aeriene naţionale indiene Air India a lovit vineri dimineaţă un zid înconjurător la aeroportul Trichy din statul Tamil Nadu, în timpul operaţiunii de decolare, transmite Xinhua.

''Avionul care transporta 136 de persoane, printre care membrii echipajului, a lovit zidul de la marginea aeroportului Trichy. Din fericire, nu există persoane rănite în acest incident'', a afirmat un reprezentant al Air India, potrivit Agerpres.

Compania aeriană a menţionat că pilotul şi copilotul avionului au fost înlocuiţi, aflându-se la dispoziţia anchetatorilor indieni.

Canalele de televiziune locale au difuzat imagini cu porţiunea distrusă a zidului şi au relatat că o parte a fuselajului avionului a fost afectată.

Administraţia aviaţiei civile din India a dispus, de asemenea, investigarea incidentului. ''Ancheta va arăta cu siguranţă cauza accidentului. În urma raportului de anchetă vor fi luate măsuri'', a afirmat un reprezentant al instituţiei.

Citește și
Oana Ardelean
Prima femeie pilot din Forţele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacţie

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult