Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un american s-a folosit de aplicația Tinder pentru a ademeni o femeie ca să o violeze

Un american a fost arestat după ce a folosit aplicația Tinder pentru a ademeni o femeie să se întâlnească cu el, ulterior acesta a încercat să o răpească și să o violeze, scrie ABCNews.

Incidentul s-a la o casă din Fresno, California, sâmbătă dimineață când poliția a fost solicitată să intervină la o tentativă de viol.

Suspectul, Fabian Ornelas, în vârstă de 30 de ani, din Fresno, California, ar fi folosit aplicația de întâlniri Tinder cu un profil sub numele de „Dominick” pentru a convinge o femeie să se întâlnească cu el.

"După ce a căzut de accord cu femeia online, Fabian a aranjat să se întâlnească cu ea în persoană", au declarat autoritățile din Fresno. „După ce au petrecut ceva timp împreună, victima a încercat să plece, dar Fabian s-a opus și a încercat să o violeze. Femeia a reușit să scape și a fugit din zonă. Apoi a sunat la numărul de urgență pentru a raporta incidentul".

Ulterior, detectivii au executat un mandat de percheziție la domiciliul lui Orenlas și au descoperit că suspectul ar fi comis fapte similare și în trecut. Autoritățile cer acum potențialelor victim a lui Ornelas să îi contacteze cu privire la acest caz.

Citește și
coronavirus
Temeri privind un al doilea val. COVID-19 pare să scape de sub control în mai multe țări

Ornelas a fost încarcerat sub acuzația de răpire, tentativă de viol și alte acuzații legate de agresiune sexuală. Cauțiunea sa totală a fost stabilită la 243.500 de dolari.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult