Modifica setarile cookie
Toate categoriile

"Ucigașul ninja", cel care a omorât un cuplu în urmă cu peste 30 de ani, a fost executat. Ultimele clipe din viața sa | VIDEO

Louis Bernard Gaskin, cunoscut drept "Ucigașul ninja", care a măcelărit un cuplu în urmă cu mai bine de 30 de ani, a fost executat.

Louis Bernard Gaskin, care avea 56 de ani, a fost executat, miercuri, prin injecție letală, informează Daily Star.

Individul fusese condamnat la moarte pentru crimă de gradul I, după ce i-a ucis pe Robert Sturmfels, 56 de ani, și pe Georgette Sturmfels, 55 de ani, la 20 decembrie 1989, în casa lor de pe coasta de nord-est a Floridei.

"Ucigașul ninja", masă copioasă înainte de a trece în neființă

Miercuri, 12 aprilie, Louis Bernard Gaskin s-a trezit la ora 04:45, a servit ultima sa masă la 09:45, iar la ora 18:00 a fost executat.

Citește și
Criminal prins după ce un papagal i-a repetat constant numele. A primit închisoare pe viață, după zece ani de anchete
Criminal prins după ce un papagal i-a repetat constant numele. A primit închisoare pe viață, după zece ani de anchete

Masa sa finală a inclus coaste de porc la grătar, ceafă de porc, carne de curcan, aripioare de bivol, orez prăjit cu creveți, cartofi prăjiți și apă.

Niciuna dintre rudele victimelor nu a asistat la execuția "Ucigașului ninja".

De ce i se spunea "Ucigașul ninja"

Potrivit anchetatorilor, Louis Bernard Gaskin a fost supranumit "Ucigașul ninja" deoarece în ziua comiterii crimelor purta haine ninja negre. El și-a împușcat victimele cu o pușcă de calibru 22.

Potrivit anchetatorilor, individul a pătruns în casa soților Sturmfels, i-a ucis pe cei doi, apoi a furat un ceas, două lămpi și un videocasetofon. Obiectele au fost găsite în locuința sa. El intenționa să le ofere cadou de Crăciun iubitei sale.

De asemenea, Louis Bernard Gaskin a fost condamnat pentru jaf armat, spargere și tentativă de omor. Toate aceste fapte le-a comis împotriva unui cuplu care locuia în apropierea reședinței soților Sturmfels, tot la 20 decembrie 1989.

Individul și-a recunoscut faptele și i-a mărturisit unui psiholog că e conștient de ceea ce a făcut.

"Vinovația a fost mereu acolo. Diavolul avea mai multă putere decât Dumnezeu. Știu că am greșit. Nu eram nebun", a spus el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult