Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Twitter nu va reactiva contul lui Donald Trump nici dacă va mai câștiga un mandat de președinte

Twitter nu va permite reactivarea contului lui Donald Trump nici măcar în cazul în care fostul președinte SUA va mai câștiga un mandat, a anunțat Ned Segal, directorul financiar al rețelei de socializare.

„Conform politicilor noastre, dacă ești șters de pe platformă, ești șters”, a spus Ned Segal, conform CNN.

„Chiar dacă ești comentator, director, fost sau actual oficial. Politicile noastre sunt făcute pentru a se asigura că oamenii nu incită la violență, iar dacă cineva face asta, va fi exclus din serviciu și nu se va mai întoarce”, a adăugat directorul financiar al Twitter.

Declarațiile lui Segal vin în contextul procesului de destituire a lui Trump, care are loc în Senat. În cazul în care este achitat, fostul președinte va putea candida pentru un nou mandat sau pentru orice altă funcție federală.

Luna trecută, Twitter a luat decizia istorică de a-i bloca lui Donald Trump accesul la rețea, după ce susținătorii săi au luat cu asalt clădirea Congresului SUA. La acel moment, Twitter a spus că a suspendat permanent contul lui Trump „din cauza riscului de incitare la violență”.

Citește și
Trump
Procesul de destituire a fostului președinte american Donald Trump a început în Senat

Până atunci, Twitter blocase temporar contul lui Trump din cauza mai multor mesaje care au contribuit la „creșterea riscului de violență”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult