Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trump, prins cu minciuna. Și-a anulat vizita în Polonia ca să joace golf

Președintele american Donald Trump a confirmat, sâmbătă, că și-a anulat vizita în Polonia pentru a urmări evoluția uraganului Dorian. De fapt, liderul de la Casa Albă s-a dus să joace golf la clubul său privat.

Uraganul Dorian, de categorie 5, este așteptat să lovescă luni Florida, stat american în care a fost deja decretată starea de urgență.

Donald Trump trebuia să meargă în Polonia și să participe, alături de alți lideri de stat, la ceremoniile ce marchează 80 de ani de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. Și-a anulat însă vizita, spre stupoarea personalului de la Casa Albă, pe motiv că trebuie să rămână la reşedinţa prezidenţială din Camp David și să monitorizeze fenomenul meteo extrem, notează indy100.com.

Se pare, însă, că Trump a zburat cu elicopterul la clubul său privat de golf din Virginia, unde a stat mai multe ore, probabil să joace golf, după cum relatează AP.

Abia târziu în acea zi, Trump a ajuns la Camp David și, conform purtătorului de cuvânt al Casei Albe, a primit informații oră de oră de la un oficial FEMA (agenţia federală americană pentru situaţii de urgenţă) despre evoluția uraganului. Subiectul a fost discutat intens pe Twitter.

Citește și
Trump, încă o statuie controversată. Coincidența privind locul în care a fost ridicată
Trump, încă o statuie controversată. Coincidența privind locul în care a fost ridicată

„Este a 226-a zi de mandat prezidențial în care Trump e la clubul de golf și a 294-a zi în care e la o proprietate privată”, a remarcat un internaut.

„Trump scrie pe Twitter despre uragan, în timp ce se află la clubul de golf și probabil le spune oamenilor ce treabă grozavă face el ca președinte. Slavă Cerului că și-a anulat vizita în Polonia”, a scris ironic altul.

„Îmi place că Donald Trump își petrece sâmbăta la clubul de golf, înainte ca un uragan de categorie 4 să lovească Statele Unite. E în stilul lui”, a opinat un internaut.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult