Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trump se ceartă cu Biden cu privire la cine e mai bătrân. Provocările lansate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Donald Trump şi-a găsit o nouă ţintă de atac. Cel care i-a intrat acum în vizor este nimeni altul decât Joe Biden.

După ce acesta şi-a anunţat recent candidatura la preşedinţia Statelor Unite, Trump a început să îl tachineze şi spune că în privinţa tinereţii, el este un învingător categoric. Declaraţia preşedintelui a stârnit hohote de râs şi un potop de glume pe internet.

Ultima dată când Donald Trump s-a uitat în oglindă şi a văzut un bărbat cu adevărat tânăr a fost când Jimmy Fallon a intrat în pielea reflecţiei sale. Dar când preşedintele de 72 de ani a fost întrebat dacă este prea bătrân pentru a fi preşedinte:

„Mă simt ca un bărbat tânăr. Sunt atât de tânăr. Sunt un bărbat tânăr, plin de viață. Dar uitați-vă la Joe (Biden)! Nu știu ce să zic despre asta”, a spus Donald Trump. 

Declaraţia l-a lăsat fără grai pe posibilul său rival Joe Biden, în vârstă de 76 de ani. Acesta şi-a anunţat recent candidatura pentru nominalizarea democrată.

Citește și
NYT, despre caricatura antisemită cu Netanyahu şi Trump: „Este o eroare de judecată”
NYT, despre caricatura antisemită cu Netanyahu şi Trump: „Este o eroare de judecată”. FOTO

„Dacă el se simte tânăr și dinamic în comparație cu mine, atunci ar trebui să mă duc acasă”, spune Joe Biden. 

Confruntarea vârstnicilor a avut ecouri nostime pe reţelele de socializare. "Doar imaginaţia lui e vibranta", "Atât de tânăr, practic... infantil", au comentat internauţii.

Joe Biden: Mi-aș dori să mai fim la liceu, să-l provoc la o întrecere în sala de sport. Trump: A zis c-ar vrea să mă ducă la sala de sport.... Abia aștept...

Trump şi Biden seamănă cu cei doi bătrâni neprietenoşi din filmul "Morocănoşii".

Aşadar, problema vârstei n-a fost încă tranşată. Cum Biden şi-a anunţat candidatura la preşedinţia Statelor Unite, cel mai probabil tachinările dintre cei doi vor continua.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult