Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trump, acuzat de inconștiență. Ce spune văduva americanului care s-a tratat singur contra Covid-19

Donald Trump este acuzat de soția bărbatului care a murit, după ce a luat medicamentul promovat de președintele SUA ca posibil tratament împotriva Covid-19.

Femeia din Arizona, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, este încă internată în stare gravă. ”Ne temeam că o să ne îmbolnăvim, chiar devenisem îngrijorați”, a declarat ea pentru NBC.

Bărbatul și femeia, cu vârste mai mari de 60 de ani, au confundat fosfatul de clorochină, o substanță folosită chiar și pentru curățarea acvariilor de pești, cu hydroxychloroquina, un medicament despre care Donald Trump a spus că este un potential tratament pentru coronavirus.

Aceasta a povestit cum a văzut substanța din întâmplare pe un raft și i-a spus soțului: ”hei, nu e chestia aia despre care vorbesc la tv?! Trump spunea că este aproape să devină un tratament”.

După ce au ingestat substanța, cei doi au acuzat probleme respiratorii și au cerut ajutor la numărul de urgență. Soțul ei a încetat din viață la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Citește și
Donald Trump a încercat să obțină drepturi exclusive asupra unui vaccin împotriva coronavirusului
Donald Trump vrea să elimine restricțiile impuse economiei SUA din cauza pandemiei

”Să nu credeți nimic din ce spun președintele și oamenii lui. Fiți atenți! Sunați-vă doctorul. Nu o să trec niciodată peste ce s-a întâmplat”, a adăugat femeia, pentru postul tv NBC, citat de The Independent.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult