Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trucul anti-îmbătrânire care poate reduce ridurile în timpul somnului. Metoda folosită de o femeie | VIDEO

Un influencer a împărtășit un truc care, potrivit ei, poate salva fețele oamenilor de semnele îmbătrânirii.  

Isabelle, din New York, SUA, a fost lăudată de fani pentru că arată „pe jumătate din vârsta ei” atunci când a început să posteze pe TikTok un diverse trucuri și sfaturi de îngrijire a pielii, scrie Daily Star.

Femeia, în vârstă de 31 de ani, are un sfat neconvențional pentru a reduce ridurile - nu trebuie să spargi o bancă și nu trebuie să cheltui nici măcar un leu pe creme „miraculoase” sau gadgeturi sofisticate.

„Dacă dormi pe o parte, îți creezi riduri pe față. Și, ca o persoană de (aproape) 32 de ani, am reușit să mă obișnuiesc să dorm pe spate. Știu, însă că nu este atât de ușor pentru toată lumea. Tot ce ai nevoie sunt niște prosoape de hârtie, o pernă și o față de pernă. Îți înghesui literalmente rolele de prosoape de hârtie într-o față de pernă”.

Isabelle a arătat trucul într-un filmuleț pe TikTok.

Citește și
drum
Drumul de care puțini români știu, dar care ajută la evitarea aglomerației de pe Valea Oltului. Este de o frumusețe rară

„Sunt extrem de obsedată de asta, este o nebunie!”, a adăugat Isabelle.

Persoanele care se chinuiau să doarmă pe spate au găsit sfatul „util și genial”, dar alții au spus că se tem de paralizia în somn.

„Am încercat, dar nu pot, mă doare spatele atât de tare”, a scris un utilizator.

„Tocmai m-ai salvat de sute de dolari dați aiurea”, a comentat un altul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult