Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tractorist împuşcat de poliţie după ce a încercat să atace o ambasadă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident sângeros în capitala Turciei, după ce un bărbat a încercat să intre cu tractorul în ambasada Statului Israel.

Poliţia turcă a deschis focul şi a rănit marţi şoferul unui tractor care a lovit mai multe vehicule în timp ce se îndrepta spre Ambasada Israelului de la Ankara pentru a protesta, informează agenţia de presă turcă Anadolu, relatează AFP şi dpa.

Poliţiştii au afirmat că l-au împuşcat în picior pe bărbatul în vârstă de 45 de ani după ce acesta a refuzat să oprească la ordinele lor şi a lovit şase vehicule cu tractorul în drumul către ambasadă. Utilajul a fost oprit în apropierea reşedinţei ambasadorului israelian la Ankara.

Bărbatul, care a fost arestat, le-a spus ofiţerilor de poliţie că se îndrepta către Ambasada Israelului pentru a protesta, a precizat Anadolu.

Biroul guvernatorului din Ankara a declarat că bărbatul se află sub tratament pentru probleme psihologice din 2007 şi că a fost deschisă o anchetă în legătură cu acest incident, însă este exclusă pista teroristă.

Citește și
turcia, focuri de arma, ambasada sua, ankara
Focuri de armă în afara ambasadei SUA din Turcia. Suspecții, căutați de poliție

Relaţiile dintre Turcia şi Israel sunt tensionate de câteva luni. În mai, ambasadorul israelian la Ankara a părăsit ţara la cererea autorităţilor turce după uciderea manifestanţilor palestinieni de către forţele israeliene la graniţa cu Fâşia Gaza.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult