Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Theresa May anunță data demisiei de la conducerea Guvernului. Care este condiția

Theresa May a promis că va anunța o dată la care va demisiona de la conducerea Guvernului, în schimbul unei ratificări a acordului Brexitului, dezvăluie The Sun.

 

Theresa May ar urma să anunţe miercuri, într-o reuniune cu aleşi din cadrul Partidului Conservator, o dată la care se angajează să demisioneze de la conducerea Guvernului britanic, a dezvăluit marţi un jurnalist de la The Sun, informează News.ro.

Theresa May speră să obţină în schimbul demisiei sale suficiente voturi de la aleşi conservatori pentru ca să-şi supună din nou, joi, tratatul retragerii din Uniunea Europeană (UE) unui vot în vederea ratificării, în Camera Comunelor.

Această reuniune urmează să aibă loc miercuri, la ora locală 17.00 (19.00, ora României).

Citește și
brexit
Parlamentarii britanici au votat pentru a prelua controlul asupra Brexit-ului. Ce urmează

”Se aşteaptă tot mai mult, în Partidul Conservator, ca premierul să stabilească o dată a demisiei sale la această reuniune”, a scris marţi pe Twitter redactorul-şef politic de la tabloidul The Sun Tom Newton Dunn.

Un ales conservator a declarat, sub protecţia anonimatului, că este vorba ”cu siguranţă despre o posibilitate” în acest sens.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult