Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Thailanda a înregistrat într-o zi mai multe cazuri de Covid-19 decât pe tot parcursul anului 2020

Autoritățile sanitare din Thailanda au anunțat, luni, 9.635 de cazuri noi de Covid-19, un număr dublu față de ziua precedentă, informează The Independent.

Peste 70% din cazurile raportate luni, adică aproximativ 6.800, au provenit din închisori.

Numărul total de cazuri înregistrate Thailanda a ajuns la 111.082, iar aproximativ trei sferturi dintre acestea, adică 82.219, au fost înregistrate de la începutul lunii aprilie, când această țară s-a confruntat cu un nou val de infecții.

Luni, în Thailanda, au fost raportate și 25 de decese. Astfel, bilanțul total al persoanelor răpuse de Covid-19 fiind de 614.

Pe parcursul anului 2020, Thailanda a raportat 7.100 de cazuri de Covid-19 și 63 de decese. În acest context, țara asiatică a fost considerată un exemplu de menținere a pandemiei sub control.

Citește și
soparla
Video. O șopârlă de doi metri a intrat într-un supermarket din Thailanda. Ce s-a întâmplat la scurt timp

Aproape 1.843 de cazuri din totalul de luni au fost înregistrat în capitala Bangkok, iar situația nu pare să se amelioreze, a declarat Taweesilp Visanuyotin, purtător de cuvânt al centrului guvernamental pentru administrarea situației Covid-19. Conform acestuia, jumătate din cele 50 de districte ale capitalei prezintă rate ridicate ale infecției.

Cu toate acestea, resturantele din Bangkok și provinciile vecine au primit dreptul de a menține activitatea deschisă la interior până la ora 21:00, cu o capacitate de 25%. În ultimele două săptămâni, localurile au avut voie doar să facă livrări.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult