Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tensiuni în Marea Baltică. Rusia a trimis un avion de vânătoare să intercepteze două bombardiere strategice americane | VIDEO

Ministerul Apărării din Rusia a anunțat că un avion de vânătoare a fost trimis deasupra Mării Baltice pentru a intercepta două bombardiere strategice americane care se îndreptau spre frontiera rusă, informează Reuters.

"Pe 20 martie, sisteme radar ale forţelor antiaeriene din districtul militar vestic, din zona Mării Baltice, au detectat două ţinte aeriene care zburau spre frontiera de stat a Federaţiei Ruse", a anunțat Ministerul rus al Apărării, care a precizat că au fost depistate două bombardiere strategice de tip B52H ale Forţelor Aeriene americane.

Forţele Aeriene ruse au trimis un avion de vânătoare de tip Suhoi Su-35 pentru interceptarea bombardierelor. "Aeronavele militare străine s-au îndepărtat de frontiera de stat a Federaţiei Ruse, iar avionul de vânătoare rus a revenit la bază".

Instituţia a precizat că misiunea avionului Suhoi Su-35 s-a derulat în conformitate cu reglementările internaţionale: "Nu a fost permisă nicio încălcare a frontierei de stat a Federaţiei Ruse".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult