Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânărul care a încercat să-l asasineze pe Donald Trump a căutat un membru al familiei regale cu puțin înainte de atentat

Tânărul care a încercat să-l asasineze pe Donald Trump a căutat pe Google informații despre un membru al familiei regale britanice, au dezvăluit agenții FBI care anchetează cazul.  

Tânărul care a încercat să-l omoare pe Donald Trump a căutat pe Google informații despre un membru al familiei regale cu câteva zile înainte de atentatul său la viața fostului președinte, au spus anchetatorii FBI, potrivit Independent.

Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, a fost ucis după ce a deschis focul asupra fostului președinte sâmbătă, la un miting din Pennsylvania.

A căutat date și despre șeful FBI și procurorul general al SUA

Dispozitivele sale electronice au fost ulterior confiscate, iar agenții FBI care anchetează cazul au dezvăluit că tânărul a căutat mai multe persoane publice, inclusiv Christopher Wray, directorul FBI, dar și pe procurorul general al SUA, Merrick Garland.

De asemenea, tânărul avea mai multe fotografii cu Donald Trump și președintele Joe Biden și ținuse o evidență a aparițiilor programate ale lui Trump și ale Convenției Naționale Democrate din Chicago.

Citește și
atacator trump
Ce avea în buzunar Thomas Crooks atunci când a mers la mitingul electoral la care l-a împușcat pe Trump în ureche

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult