Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânără, forțată de 2 români să se culce cu 15 bărbați pe zi, în Anglia. Ce i-au promis înainte

Doi români care au forțat o tânără să se prostitueze după ce a rămas însărcinată cu un client au fost condamnați la aproape 30 de ani de închisoare.

Cei doi frați, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, au păcălit-o pe femeie să meargă în Marea Britanie, asigurând-o că își va găsi un loc de muncă într-o fabrică, însă s-a trezit că este forțată să întrețină relații sexuale cu 15 bărbați pe zi, transmite Daily Mail.

Victima de 20 de ani a fost obligată de aceștia să ia clienți încă din prima zi în care a ajuns în Anglia din România și a fost amenințată că va fi bătută dacă nu va face cum i se spune.

În acest timp, ea a rămas și însărcinată cu unul dintre clienții săi și a fost nevoită în continuare să practice prostituția.

De asemenea, aceasta era agresată și bătută zilnic și i se dădea voie să părăsească locuința în care era ținută, doar dacă era însoțită de unul dintre cei doi.

Citește și
cross ziare
Cu cati bani se va intoarce in tara o romanca dupa o luna de munca la o ferma din Germania

Potrivit autorităților, tânăra ar fi reușit să scape cu ajutorul unui client care i-a oferit un telefon mobil pentru a lua legătura cu familia sa din România, care a anunțat de urgență autoritățile.

În urma faptelor sale, cei doi au fost reținuți și condamnați la 30 de ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult