Tânără, forțată de 2 români să se culce cu 15 bărbați pe zi, în Anglia. Ce i-au promis înainte

Ultima actualizare: 27-07-2020 19:35
romani
Metropolitan Police

Doi români care au forțat o tânără să se prostitueze după ce a rămas însărcinată cu un client au fost condamnați la aproape 30 de ani de închisoare.

Cei doi frați, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, au păcălit-o pe femeie să meargă în Marea Britanie, asigurând-o că își va găsi un loc de muncă într-o fabrică, însă s-a trezit că este forțată să întrețină relații sexuale cu 15 bărbați pe zi, transmite Daily Mail.

Victima de 20 de ani a fost obligată de aceștia să ia clienți încă din prima zi în care a ajuns în Anglia din România și a fost amenințată că va fi bătută dacă nu va face cum i se spune.

În acest timp, ea a rămas și însărcinată cu unul dintre clienții săi și a fost nevoită în continuare să practice prostituția.

De asemenea, aceasta era agresată și bătută zilnic și i se dădea voie să părăsească locuința în care era ținută, doar dacă era însoțită de unul dintre cei doi.

Potrivit autorităților, tânăra ar fi reușit să scape cu ajutorul unui client care i-a oferit un telefon mobil pentru a lua legătura cu familia sa din România, care a anunțat de urgență autoritățile.

În urma faptelor sale, cei doi au fost reținuți și condamnați la 30 de ani de închisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO