Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără celebră pe OnlyFans și Instagram a fost arestată după ce și-ar fi ucis iubitul. Cum au fost filmați cei doi

Courtney Clenney a fost acuzată de crimă de gradul doi după ce și-ar fi înjunghiat iubitul, pe Christian Toby Obumseli, potrivit procurorului de stat din Miami, Katherine Fernandez Rundle.

Clenney, în vârstă de 26 de ani, a fost arestată miercuri în Hawaii, sub acuzația de crimă de gradul doi cu o armă mortală, informează cbsnews.com

Într-o conferință de presă de marți, Rundle a descris o „relație extrem de furtunoasă și combativă” între cuplu care a început în noiembrie 2020. Potrivit mandatului de arestare al lui Clenney, au existat „mai multe incidente de violență domestică din ambele părți” în timpul relației.

Procurorul a spus că personalul de securitate al clădirii în care locuiau cei doi a fost martor la „multe cazuri” de certuri puternice, după ce s-au mutat în apartament în ianuarie 2022, adăugând că ceilalți chiriași s-au plâns de zgomot.

Citește și
medic legist
INTERVIU Medicul legist din cazul Bascov: O mare cruzime, cum până în acest moment nu am văzut vreodată

Mai mult decât atât, există un video filmat în liftul din clădire în februarie 2022, care pare să o arate pe Clenney împingându-l și lovindu-l pe iubitul său. Potrivit mandatului de arestare, ea a fost acuzată și de agresiune domestică împotriva lui Obumseli într-un hotel din Las Vegas în iulie 2021.

Cuplul s-a despărțit pentru scurt timp când Clenney l-a dat afară pe Obumseli din apartamentul ei la sfârșitul lunii martie, dar el s-a întors pe 1 aprilie. Poliția a fost chemată la apartament mai târziu în acea zi, iar Clenney părea „în stare de ebrietate” în acel moment, a spus procurorul.

Cum s-a produs crima

În ziua morții lui Obumseli, acesta a părăsit apartamentul la ora 13:15. și s-a întors la 4:33 seara. cu sandviciuri pentru pereche. Clenney și-a sunat mama la 4:43 și a vorbit timp de șase minute, apoi a sunat-o din nou la 4:49 și a vorbit timp de șapte minute, potrivit procurorului. La 4:57, ea a sunat la 911 pentru a raporta că Obumseli a fost înjunghiat. În acest timp, vecinii au sunat la administrația clădirii în legătură cu o tulburare a liniștii publice, apoi au apelat 911.

Procurorul a spus că bărbatul poate fi auzit spunând că el era pe moarte și că Clenney a fost auzită spunând „Îmi pare atât de rău”. Când a sosit poliția, Clenney ținea corpul lui Obumseli, conform mandatului ei de arestare. Ulterior, el a murit din cauza rănilor suferite la spital.

 

Clenney a spus ulterior poliției că a l-a înjunghiat pe Obumseli după ce acesta a apucat-o de gât și a împins-o de perete. Ea ar fi spus că a fugit la bucătărie, a luat un cuțit și l-a aruncat spre el de la aproximativ 10 metri distanță.

Poliția nu a găsit nicio dovadă din care să rezulte că femeia a fost rănită și a spus că medicul legist a contestat relatarea ei despre incident, observând că rănirea lui Obumseli a fost mult mai în concordanță cu o înjughiere directă cu cuțitul decât cu o aruncare de la o astfel de distanță.

Medicul legist-șef pentru județul Miami-Dade a stabilit că bărbatul a fost ucis de o înjunghiere adâncă de trei centimetri în piept.

Într-o declarație telefonică înregistrată către poliție, documentată în mandatul de arestare, mama lui Clenney ar fi spus autorităților că a auzit-o pe Clenney spunându-i lui Obumseli să plece.

Poliția din județul Hawaii a declarat că a asistat Serviciul de Mareșali din SUA în timp ce au arestat-o pe Clenney în Laupahoehoe, care se află pe Big Island. Ofițerii au folosit un mandat de arestare emis de comitatul Miami-Dade, Florida.

Ea este reținută la Centrul de Detenție din East Hawaii în timp ce așteaptă extrădarea.

Clenney folosește numele Courtney Tailor pe Instagram și OnlyFans, unde are peste 2 milioane de urmăritori.

Avocatul ei din Miami, Frank Prieto, a declarat pentru CBS Miami că se afla în Hawaii în timp ce se afla în reabilitare pentru abuz de substanțe și tulburare de stres post-traumatic.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult