Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surpriza neplăcută pentru imigrant albanez. Era ospătar de 24 de ani, în SUA

Un imigrant albanez din SUA, care a fost chelner timp de 24 de ani în Long Island şi şi-a plătit taxele, a avut parte de o surpriză neplăcută din partea Serviciilor de Imigraţie (ICE).

Sokol Vorski, în vârstă de 47 de ani, a fost încătuşat în urmă cu două luni şi şi-a petrecut două zile după gratii. După aceea bărbatul a fost urcat în avion şi a fost trimis în ţara de orgine. "Nu am ştiut ce s-a petrecut", a declarat Vokshi, aflat acum în oraşul Durres, Albania, conform nypost

Bărbatul susţine că nu a fost lăsat să ia legătura cu soţia şi cei doi copii ai săi. Avocatul său specializat în probleme de imigrări, Altin Nanaj, a spus că deportarea clientului sau a fost neobişnuită, pentru că Vokski şi-a plătit taxele în fiecare an, nu prezenta cazier și avea permis de muncă.

Jimmy Trahanas, proprietarul restaurantului unde lucra Vokshi, a spus că nu a ştiut cum să reacţioneze atunci când bărbatul nu s-a mai prezentat la muncă. "Clienţii erau supăraţi. Toată lumea întrebă ce se întâmplă cu el".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult