Modifica setarile cookie
Toate categoriile

SUA își sfătuiește cetățenii să evite Spania, Portugalia și Cipru, din cauza Covid-19

Centrul SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) și Departamentul de Stat și-au avertizat cetățenii să nu mai călătorească în Spania, Portugalia, Cipru și Kârgâzstan, din cauza numărului tot mai mare de cazuri COVID-19 din aceste țări.

 

Potrivit Reuters, CDC și-a modificat avizul de călătorie la „Nivelul patru: foarte ridicat” pentru acele țări care le spun americanilor că ar trebui să evite călătoria acolo, în timp ce Departamentul de Stat a emis recomandări „Nu călătoriți”.

Spania și-a redeschis granițele pentru turiștii americani în iunie și a fost de atunci o destinație populară pentru americani.

Luni, CDC și-a ridicat ratingul la „Nivelul patru” pentru Cuba, în timp ce Departamentul de Stat avea deja Cuba la cel mai înalt rating „Nu călătoriți”.

CDC și-a exprimat, de asemenea, îngrijorări cu privire la creșterea numărului de cazuri COVID-19 în Israel, Cisiordania și Gaza, ridicând avizul său de sănătate de călătorie cu două niveluri la „Nivelul 3: Înalt”, în timp ce Departamentul de Stat a evaluat Israelul la „Nivelul 3: Reconsiderați călătoriile. "

Citește și
Țări din lista roșie și galbenă
Destinațiile de vacanță preferate de români impun reguli stricte anti-Covid. Ce trebuie să știți

În iunie, CDC și-a redus ratingul de consiliere de călătorie pentru Israel la „Nivelul 1: Scăzut”. CDC și Departamentul de Stat au ridicat, de asemenea, Armenia la "Nivelul 3."

Evaluarea „Nivelul 3” spune că turiștii nevaccinați ar trebui să evite călătoriile neesențiale în acea țară și este cu un nivel sub cea mai severă calificare a CDC.

În iunie, CDC a ușurat recomandările de călătorie pentru mai mult de 110 de țări și teritorii, în timp ce și-a revizuit metodologia de evaluare a riscurilor COVID-19.

Dar pe măsură ce cazurile cresc, CDC a emis noi avertismente și săptămâna trecută a sfătuit populația să nu călătorească în Regatul Unit.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult