Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Stephen „tWitch” Boss a murit. Celebrul DJ de la „Ellen DeGeneres Show” s-a sinucis la 40 de ani

Stephen „tWitch” Boss, DJ-ul emisiunii „Ellen DeGeneres Show” și dansatorul care a devenit faimos la „So you think you can dance”, a murit la 40 de ani.

„Cu inima grea trebuie să anunț că soțul meu Stephen ne-a părăsit. Stephen a luminat fiecare cameră în care a pășit. A prețuit familia, prietenii și comunitatea mai presus de orice. El a fost coloana vertebrală a familiei noastre, cel mai bun soț și tată și o inspirație pentru fanii săi”, a transmis soția sa, Allison Holker Boss, conform CNN.

„Să spun că a lăsat o moștenire ar fi prea puțin, impactul său pozitiv va continua să fie simțit. Sunt sigură că nu va trece nicio zi fără să-i onorăm amintirea. Cerem intimitate în această perioadă dificilă, atât pentru mine, dar mai ales pentru cei trei copii ai noștri”, a mai spus femeia.

Stephen „tWitch” Boss s-a sinucis împușcându-se în cap. Bărbatul a murit marți dimineață, într-un motel Los Angeles.

Artistul s-a născut în Montgomery, Alabama. A absolvit liceul Lee High School în 2000 și a studiat dansul la Dance Performance at Southern Union State Community College and Chapman University.

În urmă cu șase ani, Stephen a vorbit într-un podcast despre copilăria sa și despre cum a fost crescut doar de mamă.

El a cunoscut faima în 2008, când a participat la concursul „So you think you can dance”, unde ulterior a fost și jurat.

Ellen DeGeneres l-a adăugat în echipa ei în 2014, unde a avut rolul de DJ.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult