Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Spectacol impresionant dat de Kim Jong-un în onoarea președintelui chinez, la Phenian

Your browser doesn't support HTML5 video.

Liderul de la Phenian, Kim Jong-un, a fost gazda unei gale impresionante în onoarea președintelui Chinei, Xi Jinping, aflat într-o vizită istorică în Coreea de Nord.

 

Aproximativ 10.000 de persoane au participat la eveniment, celebrând buna relație dintre cele două state. Portretele lui Xi Jinping și Kim Jong-un au fost expuse pe stadionul Rungrado May Day, în timp ce cei doi lideri și soțiile lor au intrat în arenă pentru a urmări spectacolele elaborate.

Vizită istorică în Coreea de Nord

Președintele chinez Xi Jinping a ajuns, joi, în Coreea de Nord, pentru o vizită istorică ce are ca scop revitalizarea unei alianțe cu probleme.

Aceasta este prima vizită a unui preşedinte chinez în Coreea de Nord în ultimii 14 ani, după ce relaţiile dintre cele două ţări aliate în Războiul Rece s-au deteriorat în urma activităţii nucleare a Phenianului şi a faptului că Beijingul a susţinut impunerea unor sancţiuni asupra Nordului la ONU, scrie The Guardian, citat de News.ro.

Citește și
Agricultura in Coreea de Nord
Motivul pentru care în Coreea de Nord cei care se plimbă pot fi trimişi la muncă forţată

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult