Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sora lui Matteo Messina Denaro, "nașul nașilor" din Sicilia, a fost arestată. "Diavolul" spunea că a umplut singur un cimitir

Sora lui Matteo Messina Denaro, celebrul lider mafiot sicilian, a fost arestată vineri, a anunțat poliția din Italia. Rosalia Messina Denaro este acuzată de asociere cu o organizație mafiotă, informează Reuters.

Timp de trei decenii, Matteo Messina Denaro a fost cel mai căutat om din Italia. Mafiotul a fost arestat pe 16 ianuarie.

El a fost condamnat la mai multe sentinţe de închisoare pe viaţă, după ce a fost găsit vinovat pentru o listă lungă de crime şi alte infracţiuni.

Arestarea Rosaliei Messina Denaro este rezultatul investigaţiei care a dus la capturarea fratelui său, au anunţat polițiștii italieni.

Anchetatorii au avut multă vreme suspiciuni că Matteo Messina Denaro a putut să se ascundă de autorităţi pentru că a fost ajutat de membri ai familiei sale şi de puternica loialitate din cadrul organizaţiei pe care o conducea.

Citește și
Matteo Messina Denaro
Ascunzătoarea secretă a liderului mafiot Matteo Messina Denaro. Poliția italiană a descoperit un buncăr cu nestemate

Mafiotul, care este în vârstă de 60 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viaţă, printre altele, pentru rolul jucat în asasinarea procurorilor antimafia Giovanni Falcone şi Paolo Borsellino, în 1992.

În urmă cu mai mulți ani, Matteo Messina Denaro a spus: "Am umplut un cimitir, singur".

Cum a fost prins Matteo Messina Denaro

Poreclit "Diavolul", Messina Messina Denaro, cel care a condus organizația mafiotă Cosa Nostra, a fost capturat într-o acțiune specială a poliției, organizată într-o clinică medicală privată din Palermo, Sicilia.

Mafiotul - care a fugit de poliție în ultimii 30 de ani - a încercat să scape și de această dată de polițiști, alergând printr-o serie de uși ale spitalului în care se afla pentru analize - până când a ajuns la un bar, o unitate de vânzare a alimentelor.

După ce a fost încolțit de poliție, Matteo Messina Denaro le-a spus acestora, liniștit, numele său, după care a fost escortat într-un microbuz negru, care aștepta afară, în fața pacienților șocați și a personalului medical.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult