Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sora lui Kim Jong-Un a ajuns să dea ordine armatei. Ce i-a pus pe soldaţi să facă cu găinile

Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean Kim Jong-Un le-a ordonat membrilor armatei să folosească găinaţ pentru a hrăni porcii din fermele organizate de armată, a declarat o sursă militară.

Sora liderului nord-coreean, în calitate de director adjunct al Departamentului de Propagandă al Partidului Muncitoresc din Coreea continuă să își extindă autoritatea asupra afacerilor militare, conform publicației Daily NK.

„Camaradul Kim Yo Jong a emis în data de 26 decembrie un ordin numit ‘Privind îmbunătățirea logisticii și lanțului de aprovizionare al Armatei Populare Coreene’, care vizează fiecare ramură a armatei”, a declarat o sursă militară din provincial North Hwanghae.

În ordonanță, sora liderului nord-coreean a propus planuri specifice pentru îmbunătățirea lanțului de aprovizionare al armatei, menite să „consolideze puterea militară”.

Printre măsurile propuse de Kim Yo Jong se numără și una care a stârnit controverse: armata trebuie să crească găini și porci, iar excrementele găinilor trebuie folosite pentru hrănirea porcilor.

Citește și
Kim Yo Jong și Moon
Sora lui Kim Jong-un şi-a făcut prima apariţie publică după aproape 2 luni

Conform sursei, nu este prima dată când conducerea nord-coreeană a ordonat armatei să folosească în mâncarea porcilor opt părți de excremente și două de mâncare.

De asemenea, soldații se plâng că normele de producție ordonate de sora liderului nord-coreean sunt greu de îndeplinit.

„Bazele militare au construit cotețe de iepuri anul acesta, în urma unui ordin dat de Partid pentru creșterea producției, dar sunt copleșite acum de cererea privind mai multe cotețe de găini”, a adăugat sursa.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult