Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Soluția găsită de un elev care nu are internet acasă pentru a participa la cursurile online

Un elev de clasa a IV-a din SUA, care nu are acces la internet acasă, a găsit o soluție ingenioasă pentru a participa la cursurile online.

Jonathan Endecott, care încă nu a împlinit 10 ani, învață la o școală din districtul Roswell, unde cursurile s-au mutat în online din cauza pandemiei Covid-19. Elevul nu are internet acasă, însă profită de faptul că stă foarte aproape de instituția de învățământ, relatează CNN.

În fiecare zi, el își pune laptopul lângă zidul școlii şi se conectează la rețeaua de WiFi a unităţii de învăţământ, pentru a putea participa la ore.

Angel Endecott, mama băiatului, și-a pierdut ambele locuri de muncă în momentul în care a lovit pandemia. Ea a reușit ulterior să se angajeze, însă nu își permite să plătească un abonament pentru internet.

spune că fiul ei este un copil foarte independent și a fost fericit când i-a spus să meargă la școală pentru a participa la cursuri.

Citește și
colegiul sincai
Colegiul Şincai, denunțat la Parchet pentru că ar fi amânat cu o zi raportarea unui elev cu Covid-19

„A spus «Da, trebuie să mă întorc pe proprietatea școlii și aș putea fi din nou ca un copil normal». Doar aflându-se în afara clădirii îă dă senzația că este la școală, chiar dacă nu se află în preajma altor colegi de clasă sau profesori”, a declarat ea.

Familia Endecott locuiește aproape de școală, astfel că părinții lui Jonathan au simțit că fiul lor va fi în siguranță.

„Directorul, secretara și câțiva profesori vin afară să-l verifice și să vadă dacă are nevoie de ceva”, a mai spus mama băiatului.

O profesoară care l-a văzut cum învață lângă zidul școlii, a trimis o fotografie unei prietene, care a postat-o ​​pe Facebook. Postarea s-a răspândit rapid în mediul online, iar cineva care a văzut-o s-a oferit să-i plătească băiatului abonamentul la internet timp de un an.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult