Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a omorât fiica de 11 ani și cumnata, apoi a dat foc la casă și a fugit. Pompierii au găsit șase cadavre VIDEO

Un bărbat a fost inculpat luni pentru omucidere şi tentativă de omor, după descoperirea a şase corpuri într-o casă în flăcări cu o zi înainte, în sud-estul Statelor Unite, au anunţat autorităţile, notează AFP.  

Alertată de un apel de urgenţă despre un atac cu cuţitul la Green Pond, Carolina de Sud, poliţia a descoperit la sosire casa cuprinsă de flăcări şi, în apropiere, un supravieţuitor de 13 ani.

Adolescentul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, i-a pus pe agenţi pe urmele unui suspect înainte de a fi transportat la spital cu elicopterul.

Acesta din urmă, Ryan Manigo, 33 de ani, a fost arestat şi încarcerat duminică, apoi inculpat luni după-amiază pentru omucidere în cazul a două victime identificate, fiicei sa de 11 ani şi cumnata de 50 de ani, precum şi pentru tentativă de omor împotriva adolescentului supravieţuitor.

Citește și
crimă argeș
Crimă în Argeș. Un bărbat și-a înjunghiat mortal vecinul, după ce au băut împreună. "Era plin de sânge și cu cuțitul în mână"
Patru victime nu au fost identificate

"Deocamdată nu avem niciun motiv", a declarat Guerry Hill, şeriful comitatului Colleton unde se află Green Pond, într-o conferinţă de presă luni despre aceste "evenimente oribile".

Celelalte patru victime încă nu au fost identificate, a precizat şeriful.

Autorităţile anticipează noi capete de acuzare, a indicat procurorul comitatului, Duffie Stone, în opinia căruia suspectul riscă închisoarea pe viaţă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult