Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Separate timp de 47 de ani, două surori s-au întâlnit pentru prima dată

Separate timp de 47 de ani, două surori din Statele Unite ale Americii s-au văzut pentru prima dată.

Jennifer Braica, acum în vârstă de 47 de ani, a fost adoptată imediat după naștere, înainte ca ea și sora ei, cu doi ani mai mare, să se întâlnească vreodată.

Aprilie Kreppel, sora acesteia, povestește că niciodată în copilărie nu i-a fost spus faptul că ea, de fapt, mai are o soră cu doi ani mai mică. Nici Jennifer susține că nu a știut nimic.

Când Aprilie a împlinit 19 ani, mama ei i-a povestit că a mai avut o fiică, pe care a dat-o spre adopție imediat după naștere, iar lui Jennifer i s-a spus că a fost adoptată după ce a împlinit 10 ani.

”Întotdeauna mi-am dorit să-mi cunosc părinții biologici. Nu ca să-mi înlocuiesc familia adoptivă, dar din curiozitate, să văd unde-mi sunt rădăcinile”, a povestit Jennifer, potrivit ABC News.

Citește și
Lucica Șimandan
Asistent social, acuzat că a cerut mită pentru a urgenta procesele de adopție

Aceasta a mai povestit că nu a avut date despre sora ei până la vârsta de 27 de ani, atunci când i-au fost eliberate anumite documente despre adopția sa de către stat.

După ce au aflat una despre cealaltă, Jennifer și Aprilie au început să se caute, însă timp de 20 de ani, munca lor nu a dat roade. Jennifer a reușit să găsească câteva informații cheie în cele din urmă, după ce a descoperit site-ul ancestry.com.

Într-un final, cele două surori s-au întâlnit pe un aeroport din Florida, iar momentul a fost presărat de lacrimi și îmbrățișări. Ele au petrecut o săptămână împreună și și-au promis că o să vorbească zilnic și o să fie alături una de cealaltă toată viața.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult