Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scholz și Biden au râs de interviul lui Putin cu Tucker Carlson: „Este ridicol”

Cancelarul german Olaf Scholz a vizitat Statele Unite, unde s-a întâlnit cu președintele Joe Biden, iar în cadrul întâlnirii cei doi lideri au comentat interviul lui Vladimir Putin cu Tucker Carlson, pe care l-au catalogat drept un "interviu ridicol".

Cancelarul german a profitat de scurta sa declaraţie în faţa presei pentru a denunţa interviul "ridicol" acordat de preşedintele rus Vladimir Putin jurnalistului conservator american Tucker Carlson, apropiat de Donald Trump, şi difuzat joi.

"Acum am văzut interviul președintelui rus. Ca să fiu sincer, acesta nu face decât să ridiculizeze acțiunile reale ale Rusiei în Ucraina și spune o poveste absolut absurdă despre motivele acestui război. Există un motiv destul de clar. Este voința președintelui rus și a Rusiei de a anexa o parte din Ucraina. Și orice povești care sunt spuse despre acest lucru nu schimbă faptul că acesta este scopul intențiilor sale imperialiste", a declarat cancelarul german în cadrul unei conferințe de presă la Washington, potrivit Nexta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult