Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scene sfâșietoare la funeraliile copiilor miliardarului Povlsen, uciși în atentatele din Sri Lanka

Miliardarul danez Anders Holch Povlsen, acţionar al gigantului de îmbrăcăminte Asos, și-a înmormântat sâmbătă cei trei copii uciși în atentatele din Sri Lanka de pe 21 aprilie.

 

Printre cele 253 de persoane ucise în atacurile devastatoare au fost și 3 dintre copiii miliardarului danez: fiul Alfred, de 5 ani, și fiicele Alma, 15 ani și Agnes, 12 ani. Sâmbătă au fost organizate funeralii la care au participat și familia regală daneză precum și premierul danez.  Mai multe imagini găsiți în galeria foto din acest articol! 

Cel mai bogat om din Danemarca a fost fotografiat consolându-și soția Anne (40 de ani) și pe singura fiică rămasă în viață - Astrid, în timp ce sicriele copiilor morți erau scoase din catedrala din Aarhus. Sora lor, Astrid, a eliberat baloane în memoria fratelui și surorilor ei.

Anders Holch Povlsen (46 de ani) a descris săptămâna trecută pierderea suferită drept una ”total de neînțeles”, dar le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături. Miliardarul era cazat la hotelul Shangri-La din Colombo, Sri Lanka, atunci când teroriștii au declanșat măcelul. Doar Astrid a supraviețuit. Presa a speculat că și Anders a fost rănit, însă nu grav.

Citește și
Anders Holch Povlsen la nunta
Atacuri în Sri Lanka. Unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume şi-a pierdut 3 copii

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult