Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scene dramatice în timpul protestelor vestelor galbene. Polițiști, aproape să fie linșați

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au fost din nou proteste violente în Franța. Actul cu numărul 6 al manifestațiilor s-a încheiat cu cel puțin 200 de arestări.

În Paris au fost mai puțin de 2000 de oameni, dar chiar şi aşa unii dintre ei s-au năpustit asupra unor poliţişti aflaţi departe de restul colegilor.

Scene extrem de tensionate s-au petrecut pe bulevardul Champs Elysees, după lăsarea întunericului. La un moment dat, câţiva indivizi s-au năpustit asupra unor poliţişti rămaşi "descoperiţi".

Au urmat scene dramatice, în care protestatarii aruncau cu pietre şi alte proiectile spre agenţii care încercau, simultan, să se apere, să-i gonească şi să-şi ridice motocicletele. Ca să mai câştige timp pentru colegii săi, unul dintre ei a scos pistolul şi l-a îndreptat către manifestanţi.

Agentul nu a fost nevoit, totuşi, să deschidă focul.

Citește și
Peter Cherif
Presupus autor al atacului de la Charlie Hebdo, arestat. E pe lista neagră a terorismului

Protestele vestelor galbene şi-au pierdut vizibil din suflu acum în prag de Crăciun. Mulţi manifestanţi au decis să abandoneze lupta, mulţumiţi de concesiile făcute de preşedintele Emmanuel Macron, care a anunţat creşterea salariului minim şi reducerea unor taxe.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult