Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal național în Australia, după ce KFC a decis să pună varză în hamburgeri. O salată a ajuns să coste 8 dolari

Your browser doesn't support HTML5 video.

Premierul australian a reacţionat joi la "scandalul verzei" care agită reţelele sociale din ţara sa după decizia companiei KFC de a adăuga varză în salată din cauza inflaţiei galopante care afectează salata verde.  

Potrivit premierului Anthony Albanese, decizia "nebună" a KFC de a înlocui jumătate din salata verde cu varză în hamburgerii săi cu pui şi în alte produse a dus la o "criză naţională".

În Australia, ţară unde inflaţia este de 5,1%, preţurile la salata verde au crescut cu 300% în unele oraşe, din cauza recentelor inundaţii şi a creşterii preţurilor la carburant la nivel mondial.

O singură bucată de salată verde iceberg, care putea fi achiziţionată altă dată cu 2 dolari australieni (1,34 de euro), costă deja aproape 8 dolari (5,35 de euro) la Sydney şi Melbourne.

Premierul Australiei: Pur și simplu nu este corect. Cabbagegate!

În consecinţă, reţeaua de fast-food KFC a anunţat la începutul săptămânii că clienţii săi australieni vor trebui să se mulţumească o perioadă cu un amestec jumătate salată-jumătate varză în hamburgerii săi. Această decizie a provocat furie printre numeroşi internauţi australieni.

Citește și
magazin alimente
Stomacul nu știe să numere caloriile. Pentru el contează doar volumul alimentelor. Ce ne sfătuiesc specialiștii

"Varza nu este acelaşi lucru ca salata verde. Pur şi simplu nu este corect", a explicat Albanese la postul de radio KIIS FM din Sydney.

"Voi pune aceasta pe agenda consiliului de miniştri de astăzi. Cabbagegate! (scandalul verzei)", a adăugat premierul australian.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult