Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Şase răniţi într-un conflict dintre muncitorii de la şantierul Camp Nou, din Barcelona

Şase persoane au fost rănite uşor, vineri, în urma unei încăierări care a implicat între 20 şi 30 de muncitori care lucrau pe şantierul de la Camp Nou, conform AFP.

Clubul FC Barcelona nu a reacţionat la această informaţie.

Mai mulţi muncitori care lucrează pe şantierul Camp Nou, stadionul clubului FC Barcelona aflându-se în renovare, au fost implicaţi vineri într-un conflict violentă, a declarat pentru AFP o sursă din poliţia catalană.

Şase persoane au fost rănite uşor în urma unei lupte la care au participat aproximativ 30 de muncitori, specifică aceiaşi sursă, care a confirmat că nu au fost efectuate arestări şi că nimeni nu a depus plângere până acum.

Presa spaniolă a relatat că unii dintre muncitori au folosit stâlpi de lemn ca arme în timpul conflictului şi că cei implicaţi au fost concediaţi de angajatorul lor, un antreprenor extern însărcinat de FC Barcelona să renoveze stadionul Camp Nou.

Citește și
Cristiano Ronaldo este dorit de FC Barcelona. Au avut loc primele discuții între cele două părți
Cristiano Ronaldo este dorit de FC Barcelona. Au avut loc primele discuții între cele două părți

Clubul catalan, care nu a comunicat nimic pe această temă, s-a angajat să revină pe Camp Nou înainte de sfârşitul anului 2024, dar nu a stabilit încă o dată pentru această revenire.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult