Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șase membri ai unei familii s-au înecat încercând să salveze două fete care au căzut în apă când făceau un selfie, în India

Șase membri ai aceleiași familii s-au înecat în timp ce încercau să salveze două fete care au căzut în apă în timp ce încercau să-și facă un selfie, în India.

Shraddha și Shweta Singh, în vârstă de 14 și 22 de ani, se aflau într-o excursie cu 15 rude la cascada Ramdaha din Chhattisgarh, când au încercat să-și facă un selfie într-un loc din apropierea cascadei, conform Metro.

Prima a căzut în apă fata cea mică, după ce și-a pierdut echilibrul. Fratele său, Himanshu Singh, în vârstă de 18 ani, vărul său Rishabh Singh, în vârstă de 24 de ani, și soția sa, Sulekha Singh, în vârstă de 22 de ani, au sărit în ajutor.

La scurt timp după aceea, în misiunea de salvare s-au implicat și alți frați Abhay Singh, 22 de ani, și Ratnesh Singh, 26 de ani.

În ciuda faptului că trecătorii îngroziți au alertat rapid autoritățile, numai Sulekha a reușit să scape cu viață, dar a fost transportată la spital și este în stare critică.

Citește și
Liberty Lara Resort Antalya
Un băiat de 14 ani a murit înecat într-o stațiune din Turcia, la nunta familiei

Tragedia s-a întâmplat în weekendul trecut. Trei dintre cadavre au fost scoase din apă duminică seara, iar luni au fost găsite și celelalte trei cadavre.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult