Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-a încheiat cel mai costisitor divorț al anului. Suma uriașă pe care șeicul Dubaiului trebuie să i-o plătească fostei soții

Your browser doesn't support HTML5 video.

În Marea Britanie s-a încheiat unul dintre cele mai costisitoare divorțuri din lume.

Șeicul Dubaiului, Mohammed bin Rashid Al Mak-toum, trebuie să le plătească fostei soții și celor doi copii aproximativ 730 de milioane de dolari. Decizia, luată de Înalta Curte britanică, este epilogul unui lung șir de procese și scandaluri ce au marcat casa regală din Dubai. În 2019, prințesa Haya a fugit împreună cu cei doi copii în Regatul Unit, unde a cerut în instanță custodia copiilor, pe motiv că este înspăimântată de soțul ei.

Procesul a scos la iveală detalii privind viața luxoasă a familiei. În timpul căsniciei, soția și cei doi copii au avut acces la peste zece reședințe luxoase, un yacht și o flotă de aeronave private.

În plus, bugetul anual pentru întreținerea casei depășea 83 de milioane de lire pe an. Alte 9 milioane erau alocate pentru cheltuieli proprii.

Șeicul Mohamed, în vârstă de 72 de ani, este unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei. Ar fi încercat să își aducă soția cu forța înapoi în Emirat, dar a divorțat, într-un final, motivând că prințesa l-a înșelat.

Citește și
expo dubai
Video. Expo Dubai 2020 a început cu o ceremonie spectaculoasă

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult