Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rusia începe să producă o armă kamikaze care conține o serie de „curiozități”. Cum arată | VIDEO

Rusia va începe să producă o nouă versiune a unei arme kamikaze pe care o va arunca în lupta din Ucraina.

Rusia a finalizat dezvoltarea și a început producția celei de-a doua versiuni a dronei kamikaze cu vedere la prima persoană (FPV) Ovod, a declarat sâmbătă șeful grupului de proiect al producătorului de drone, Andrey Ivanov.

"Un vehicul aerian fără pilot Ovod versiunea 2.0 a fost dezvoltat și pus în producție la scară mică... Acest dispozitiv are o umplutură electronică modificată, un nou grup de elice, precum și o serie de 'curiozități' care nu pot fi discutate", a declarat Ivanov pentru RIA Novosti, potrivit agenției de presă Baha.

Putin a îndemnat la creșterea producției de drone

Mai mult, Putin a îndemnat, recent, la creșterea producției de drone, după ce a remarcat că utilizarea acestora s-a dovedit eficientă în războiul din Ucraina.

Potrivit președintelui rus, producătorii de drone au promis că vor crește producția. "Ei își îndeplinesc această promisiune, dar trebuie să o crească și mai mult", a adăugat Putin, potrivit agenției de presă Baha.

Citește și
moscova atac drone
S-a întors roata. Kievul lansează o amenințare fără precedent: „Moscova ar trebui să se aștepte la mai multe atacuri”

Remarcile vin în contextul în care utilizarea dronelor a crescut în războiul din Ucraina. În weekend, un petrolier rusesc a fost atacat în strâmtoarea Kerch de o dronă navală a Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU).

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult