Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Românul care a ajuns primar în Germania, pus sub protecţia poliţiei. Cine l-a ameninţat

Anchetă în Germania, după ce pe reţelele sociale au apărut ameninţări la adresa lui Octavian Ursu, românul care a ajuns primarul oraşului Gorlitz.

Potrivit postului local MDR, Octavian Ursu a fost ameninţat în repetate rânduri pe reţelele sociale, după ce luna trecută l-a învins pe candidatul extremei drepte și a câștigat primăria orașului Gorlitz.

“Un accident poate avea loc atât de uşor”, este mesajul pe care I l-a trimis pe Facebook Michael Neuner un bărbat din Brandenburg, care ulterior a spus că nu era o ameninţare, ci că pur şi simplu a postat “la nervi”.

 

Primarul român ar fi fost ameninţat de cel puţin 3 persoane

 

Citește și
Țara în care un ambasador şi-a ucis fiul de teamă că acesta va comite un atac în masă
Țara în care un ambasador şi-a ucis fiul de teamă că acesta va comite un atac în masă

Aceeaşi persoană a trimis însă mesaje de acest tip şi altor personalităţi germane originare din alte ţări. Ca urmare, procurorii au deschis o anchetă şi au anunţat că au identificat 3 suspecţi care i-ar fi trimis, prin intermediul internetului, mesaje de ameninţare lui Ursu.

Neuner spune acum că vrea să îi ceară scuze primarului din Gorlitz. Autorităţile germane sunt însă suspicioase, mai ales după asasinarea lui Walter Lübcke, preşedintele districtului Kassel, care şi el a fost ţinta ameninţărilor online. Ca urmare, Ursu a fost pus sub protecţia poliţiei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult